top of page

PR

HVAD KAN PR GØRE FOR DIG?

 

Opfatter omverdenen din virksomhed som du ønsker?

 

Ét er hvordan vi selv tror og ønsker det offentlige rum opfatter vores virksomhed. Noget andet er virkeligheden. Stemmer de to ting overens?

Virksomheders omdømme skabes ud fra omgivelsernes opfattelse.

Sæt dit eget præg på hvad andre skal mene. Det kan være via pressemeddelelser, nyhedsformidling, websites eller sociale medier, annoncering eller helt overordnede den visuelle identitet i virksomheden. Del ud af de gode nyheder og historier – det gavner!

HVAD KAN JEG

GØRE FOR DIG?

 

PR er ikke forbeholdt de store virksomheder og der findes heldigvis rigtig mange måder at formidle sine budskaber på – også uden at det koster en formue.
 
Vitberg & Co. hjælper virksomheder med at formidle den gode historie. I fællesskab finder vi frem til, hvilke historier og nyheder som vi ønsker andre skal kende til, hvordan de skal formidles og vigtigst af alt – til hvem!
 
Er du en mindre virksomhed, kan det være svært at finde tid til at skrive nyhedsbreve, pressemeddelelser m.m. – og måske er det ikke lige jeres stærke side at få sammensat de rigtige ord.
 
Kontakt mig for en uforpligtende dialog. Måske kan de helt små tiltag skabe de helt store resultater.

"Vibeke har en indlevende og proaktiv tilgang til alle typer opgaver, store som små. Hun er ansvarsbevidst, struktureret og forstår at trække ressourcer i samme retning, heriblandt overholde ekstreme korte deadlines, hvor alle udfordringer bliver mødt med professionel håndtering"

 
Rikke Lindhard Schou,
kreativ chef, Vangsgaard
bottom of page