top of page

Koncept

HVAD ER 

ET KONCEPT?

 

Er din virksomhed genkendelig og ensartet i konceptet?

Hvis kunderne skal kunne genkende din virksomhed, er det vigtigt at tingene passer sammen. Fremstår virksomhedsidentiteten ens på firmabilen, bygningen, butikken, personalets tøj, website, brevpapir, fakturaer, visitkort m.m. Der bør være en ensartet linje, som er genkendelig og ikke mindst sigende for din virksomhed. Hvis din virksomhed fx sælger rengøringsydelser, er det et uheldigt signal hvis firmabilen fremstår beskidt. Kort sagt – der bør være en rød tråd i alt hvad omverdenen ser fra din virksomhed.

HVAD KAN JEG

GØRE FOR DIG?

 

Jeg kan hjælpe med at tilrette jeres virksomhedsidentitet så det hele kommer til at hænge sammen og give et ensartet udtryk.
 
Vi gennemgår alle visuelle enheder vedrørerende jeres virksomhed (fra visitkort til biler) og laver et oplæg til hvad der evt. bør ændres og naturligvis et dertilhørende budgetoverslag.
 
Vitberg & Co. har et bredt netværk af samarbejdspartnere og producenter inden for den grafiske branche.
 
Ring eller send en mail hvis du vil høre mere. Du vælger selv om du udelukkende ønsker konsulentrådgivning eller om du ønsker en total pakkeløsning inkl. formidling af produktion m.m.

"Jeg har som marketingchef (i FONA) haft stor fornøjelse af samarbejdet med Vibeke i en lang række af forskellige opgaver. Vibeke er meget struktureret og hurtig til at få sat projekter og løsningsforslag op til beslutning. Udover det faglige er Vibeke en fantastisk positiv person at arbejde med – god energi og stort engagement"

 
Hedi Ibenfeldt,
marketing manager
'VP Securities'
bottom of page